Over Jezzebellies

Jezzebellie's


Ik ben Linda en ik heb jarenlang in de zorg gewerkt in verschillende functies en hoedanigheden. Helaas is dit niet langer mogelijk door fysieke beperkingen. Dit betekende dat ik  op zoek moest naar een andere werkinvulling.

Al heel lang had ik een wens: 'hoe mooi zou het zijn als ik van mijn hobby's en passie mijn werk zou kunnen maken. Aangezien mijn hobby alles is wat te maken heeft met creativiteit en labradors mijn passie zijn, kreeg  mijn wens steeds duidelijker vormen.

Mede door het voorgaande maar zeker ook door mijn grote inspiratie "Jezebel", mijn bruine labradorteefje,  is Jezzebellie's ontstaan. Mijn webwinkel, waar ik woonaccessoires, cadeau artikelen & life style producten verkoop.
Een groot deel van de producten is door mij gedecoreerd en gepersonaliseerd (waarvan heel wat producten voorzien zijn van labradors en/of gerelateerde teksten) of geheel zelfgemaakt.

De voorraden zijn klein dus de collectie zal regelmatig wisselen en vernieuwen.
Bij de producten met een labrador decoratie, kan de labrador in de meeste gevallen vervangen worden door een ander hondenras en/of huisdier.

Ook voor een herdenkings- / herinneringslicht bent u bij Jezzebellie's aan het juiste adres.
In overleg kan ik voor u een mooie blijvende herinnering maken.

Heeft u zelf ideeën en/of vragen,
stel ze dan gerust, samen komen we er vast uit.

Ik ben ook te volgen op Facebook onder Jezzebellie's.

Dan wens ik u voor nu veel plezier met het bekijken van mijn website!